Dostava

Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
Pogodben partner za dostavo paketov je Pošta Slovenije (cena dostave je 3,99 EUR), vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Dostava je možna tudi poštno ležeče ter v vse Paketomate Pošte Slovenije – naslov izbranega Paketomata napišite v komentar ob naročilu. Paketomat izberite tukaj. Plačilo je v Paketomatih možno s plačilno/kreditno kartico.
Dostava in pakiranje se kupcu zaračunata ob koncu naročila kot nova postavka na računu. Za naročila nad 100,00 EUR sta pakiranje in dostava brezplačna.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi v naši poslovalnici je dobava blaga 3-5 delovnih dni, navadno so ti izdelki odposlani še isti dan (če je naročilo oddano na delovni dan do 11:00 ure) in dostavljeni naslednji delovni dan.
Za izdelke na zalogi v zunanjem skladišču, ki niso na zalogi v naši poslovalnici, je dobavni rok okoli 15 dni (navadno do 7 dni) po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.
Za izdelke kjer v polju dobava piše Preverite, nas pred naročilom prosimo pokličite ali pošljite mail, saj nimamo natančnega podatka o dobavi izdelka.
Brezplačna dostava
Za vsa naročila, ki presegajo vrednost 100,00 EUR, sta pakiranje in dostava po Sloveniji brezplačna.
Zagotovljena diskretnost
Vsi naši paketi so odposlani v nevtralni embalaži (navadnih rjavih škatlah) in iz zunanje strani vsebina paketa ni vidna in razpoznavna. Na paketu je označena zgolj vrednost paketa ter napisan naslov prejemnika.